Fredagslista

Dette hører jeg på: Out of violence av Montmarte. 

Denne helgen skal jeg: Besøke kjæresten min i Lofoten! Jeg har faktisk aldri vært så langt nord før, så jeg gleder meg til å se naturen (og typen min da)!

Dette gleder jeg meg til: Jeg teller ned dagene til min bedre halvdel kommer hjem. Bestevenninnen min studerer i Skottland dette året, men heldigvis kommer hun hjem på juleferie! Jeg har et helt spesielt forhold til bestevenninnen min, og på mange måter er vi som søstre for hverandre. Hvert år kommer hun til meg på lille julaften og så tilbringer vi hele julemorgenen sammen med kosemat og tre nøtter til askepott.

Dette har jeg fått dilla på: Den siste uken har jeg spist brødskive med julesylte minst én gang om dagen. Jeg er ikke så glad i julekaker og andre søtsaker, men jeg er svak for all annen salt julemat. Sylte, medister, pinnekjøtt og ribbe! Mmmm!

Denne ukens irritasjon: MACEN MIN! Jeg har tømt den for store filer uendelig mange ganger, men likevel får jeg opp feilmelding om at startdisken min er full. Noen som vet hvordan jeg fikser dette?

Denne ukens opptur: Jeg sliter med flyskrekk og hver gang jeg flyr pleier jeg å ta en liten pille beroligende. Vanligvis må jeg ha legetime for å få ny resept, men ettersom jeg bestilte flybilletene mine til Lofoten så kort tid før avreise, hadde jeg ikke rukket innom legen. Heldigvis var de greie nok til å oppdatere resepten min dagen før jeg reiste!

Dette burde du se i helgen: «La vie d’Adèle» (eller «blå er den varmeste fargen» på norsk). Jeg er ekstra svak for franske filmer, og denne filmen er så vakker. Anbefales på det varmeste!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *