Værsyk

Jeg har på meg: SELECTED FEMME kåpe (gammel), BIKBOK bluse, H&M TREND bukser, ASOS solbriller, ADAX veske

God søndag!

Altså hjælpes. Er vi i oktober allerede? Hvor i alle dager ble tiden av? Var det ikke i går jeg valset rundt fra konsert til konsert på Roskilde, med en burger i den ene hånden og en lunken øl i den andre? De siste ukene mine har vært veldig tåkete. For å være ærlig, så er jeg litt mer værsyk enn jeg liker å innrømme. Jeg har helt klart et mørkere sinn, men med en gang sesongene skifter (og det blir mørkere ute), så blir jeg mer melankolsk enn vanlig. Derfor var det ekstra deilig at solen endelig bestemte seg for å titte frem denne helgen. Det gjør helt sjukt godt for humøret mitt, og jeg håper vi får se mer til den denne måneden. Har dere hatt en fin helg?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *