Kameraet for moteløven

Michael Kors x Fujifilm

Kamera, HER
Veske, HER

Har dere sett polaroidkameraet Michael Kors har laget sammen med Fujifilm? Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig fan av merkets design ellers, men dette kameraet (og den tilhørende vesken) står høyest på ønskelisten min akkurat nå. Kameraet har de samme funksjonene som en vanlig Instax Mini, og koster litt mer enn orginalen, men til gjengjeld får man et kamera som sklir rett inn i garderoben til en moteløve!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Det kameraet er et must! Har du noen tips til hvor man kan få tak i det? Står på nettsiden til Michael Kors at den ikke kan shippes til Norge… 🙁

    • Hei!

      Ånei! Jeg var sikker på at MK shippet til Norge 🙁 Jeg har lett litt rundt selv nå, og finner det dessverre ikke noen andre steder. Kanskje det er mulig å bruke et firma som shipper via. USA?