Festivalklar

Hårfjerning på farten

Herregud dere, nå er tiden snart inne! I morgen drar jeg til Roskilde, og det kribler i magen bare jeg tenker på det. Aner dere hvor mye jeg har gledet meg til dette her eller? Jeg er et festivalmenneske helt inn til hjerterota, men jeg må innrømme at det alltid er like skummelt å dra fra skjønnhetsrutinene – og alle produktene jeg er avhengig av for å føle meg som et vanlig menneske. Derfor elsker jeg smarte skjønnhetsprodukter som får plass i festivalsekken!

Mitt nye favorittprodukt, som har vunnet en plass i årets festivalsekk, er Veet Beauty Styler. Veet Beauty Styler er et alt-i-ett hårfjernings-verktøy som passer perfekt å ha med seg når man er på farten. Den både trimmer, barberer og justerer i tillegg til at den er godt egnet til sensitive kroppdeler som ansikt, under armene og ved bikinilinjen. Veet Beauty Styler får du kjøpt hos Vita, HERDu kan også lese mer om produktet på Veet sin hjemmeside, HER.

Konkurranse

Vil du vinne en goodiebag til ferien din? I samarbeid med Veet har jeg fått i oppgave å lodde ut masse stæsj til én heldig vinner! Fortell meg hvilke ferieplaner du har i kommentarfeltet under og du er automatisk med i trekningen. Husk også å legge ved e-postadresse. Du kan vinne dette:

• 1 Veet Sensitive Precision Beauty styler
• 1 Veet hårfjerningskrem
• 1 pakke med Veet ansiktsstrips
• 1 ansiktsbehandling til en verdi av 1000 NOK

LYKKE TIL!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Denne sommeren har jeg ikke planlagt noen utenlandstur, litt rart, men skal jobbe og nye sommeren på det gode Sørlandet. En Danmarkstur derimot satser jeg på at det blir! Must på sommeren 🙂

 • I sommer skal jeg for det meste jobbe i byen jeg studerer, nemlig Kristiansand. Jeg jobber som skuespiller i Dyreparken, og virkelig elsker det! I tillegg blir det nok noen turer hjem til familie og venner, og kanskje en liten svipptur til Danmark. Altså, ikke så store planer med andre ord 🙂 I tillegg blir det kanskje noen turer til venner rundt om i Norge.

 • Denne sommeren skal jeg stort sett jobbe, men de to ukene jeg har fri, starter jeg på festival og avslutter med en ukes fjelltur til ny festival. Pakke med stell før festival og hudpleie når jeg er ferdig med en uke i midnattssol hørtes ikke feil ut 🙂

 • Så gøy! Jeg har jo egentlig ikke så mange spennende ferieplaner. Jeg er gravid og får ikke reise så langt i sommer. Men lillesøster kommer hjem fra et år i usa og vi skal finne på masse gøy – spise is på bryggen og kanskje reise på hytten og litt sånn <3

 • Denne sommeren skal jeg en helg til Oslo, en langhelg til Gdansk og to uker til Kreta😊 Så hadde vært perfekt med en goodiebag fra veet 😍

 • Hei Wollis!

  Har du testa den enn¨å??? veldig nysgjerrig!
  Jeg skal til Hellas, og på Hjertøyafestivalen i Molde og bo i lavo! Så skal jeg en tur til vestlandet:)
  Den er sikkert perf til å snikfjerne barten mellom ferga vett

  Stå på og kos deg masse på festival, du er flink !

 • Sommerens plan er å ta det med ro, prøvd å fått både badet i elva og grillet og prøve å holde meg i bevegelse/komme i gang med trening igjen 🙊

 • Jeg har vært en tur i Barcelona og nå skal jeg jobbe noen uker. Deretter blir det en lat ferie med familien med 12 dager i Kroatia!
  Ha en fin sommer!

 • Jeg skal på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg i midten av juli, og dette hadde passet helt perfekt å ta med seg eller freshe seg opp til ferien! 🙂

 • Jeg skal jobbe på sykehjem i sommer! Skal også passe katten til moren min mens resten av familien reiser bort en uke. Resten av tiden skal bli brukt til bading, Soling og lange kvelder med gode venner.
  Masse god sommer!

 • Denne ferien skal jeg til Roma, jobbe litt og dra mye på stranden med vennene mine. Gleder meg til grilling, bading, soling og sene kvelder med god musikk, prat og mye dans <3

 • Om rett under to uker reiser jeg på tidenes ferie til Portugal/Spania sammen med svigerfamilien min som kommer hele veien fra New Zealand! Når vi ser foreldrene og søsknene til kjæresten min mindre enn en gang i året er det så utrolig hyggelig at vi kan dra på ferie sammen i sommer-Europa og virkelig nyte lage dager sammen. Jeg gleder meg! God sommer til deg også <3

 • Jeg skal reise til Afrika! Er super spent fordi vi skal kjøre rundt i bil med telt på taket. Vi skal selvfølgelig også på safari, og det gleder jeg meg veldig til:)
  God sommer!!

 • Denne sommeren skal jeg jobbe, være på hytta, besøke familiehytta og besøke venninnene mine på deres hytte! Hadde vært fint med veet produkter gjennom fartinga mellom alle hyttene 😉

 • Denne sommeren skal jeg jobbe en del og være masse med venner og familie. Jeg skal også en uke til vestlandet med familien, og på Findings festivalen i august. Men før det skal jeg i bryllup til min kusine i helgen!

 • Jeg skal til Munchen å besøke kjæresten som er på utveksling der, en liten tur til Marbella også skal jeg flytte tilbake til Oslo igjen (etter 2 år som student i Amsterdam)! Finnes ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å bo med kjæresten etter 2 år med avstand!! <3 Så dette tror jeg blir en kjempebra sommer!

  Håper du har en kjempefin sommer Marie! Er så glad i bloggen din, og syntes du gjør en så bra jobb! 🙂

 • Denne sommeren har jeg faktisk ikke særlig andre planer enn å jobbe for å tjene penger til enda et semester som student. Det er deilig å ha litt ekstra å ta av når stipendet ikke strekker til! Ellers håper jeg på koselige hytteturer med venner og kjæresten, med vin og kos til langt på natt 🙂 Ha en nydelig sommer, Marie!