Vegetar-middag på fem minutter

I samarbeid med Fjordland

Sunn og god vegetar-middag på farten!

Vet dere hvilken dag det er i dag? Det er meatless monday! Jeg må innrømme at jeg sjeldent skriver om vegetarmat her på bloggen, men i dag blir et unntak. Jeg spiser rikelig med grønnsaker i min hverdagskost, men jeg har alltid vært skeptisk til rene grønnsaksretter. Jeg liker når maten er rik på smak, og jeg har alltid innbilt meg at jeg må ha kjøtt i retten for å få en god smak. Så feil kan man ta! Jeg har nemlig testet ut Fjordland sin nye grønnsaksretter – og jeg er veldig imponert!

Valget falt på den meksikanske grønnsaksgryten som består av hele 82 % grønnsaker. Retten er vegansk og den var heller ikke for salt, slik jeg opplever at mye ferdigmat er. Og nå lurer du sikkert på; kan man virkelig bli mett på bare grønnsaker? Mitt svar er ja. Retten er rik på bønner som holdt meg mett i flere timer etterpå.

Fremover skal jeg innføre min egen lille meatless monday! Rett og slett fordi at det er viktig å få i seg nok grønnsaker i hverdagen og ta sunnere valg når jeg har dårlig tid. Er du med? Du kan lese mer om den nye grønnsaksserien til Fjordland, HER!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Etter at jeg jeg sluttet å spiste kjøtt og fisk for 3,5 år siden, har jeg virkelig lært meg hvordan å smaksette maten på en annen måte enn man ofte gjør med kjøttretter. Kult at du skal innføre ‘meatless Mondays’ fremover. Det tror jeg både du og naturen har godt av 🙂