En digg vri

Sponset av TINE IsKaffe

Slik kan du gjøre IsKaffen enda diggere! 

Hei babes! Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er avhengig av kaffedrikker i hverdagen (og i helgene – hvem er det jeg prøver å lure?), men for hver dag vi nærmer oss sommer, så kjenner jeg at det klør litt ekstra i fingrene etter å slenge sammen forfriskende kaffedrikker med litt ekstra i. Jeg er ikke så veldig glad i søtsaker ellers, men jeg har en svakhet for alt søtt blandet med kaffe! Her er en enkel vri på iskaffen som kan gjøre den enda smudere!

Dette trenger du
TINE IsKaffe i valgfri smak
8 isbiter
En dæsj med fløte

Dette gjør du: Dette er en oppskrift for mesterkokker (og ikke mesterkokker)! Med andre ord; alle kan få dette til! Hell isbitene i en blender og tilsett iskaffen sammen med en dæsj fløte. Min favorittsmak er TINE IsKaffe Cappuccino (både Zero og vanlig), og jeg liker å tilsette litt kanel for ekstra kanelsmak. Dersom du foretrekker TINE IsKaffe Mocha er det veldig godt med litt revet sjokolade i. Serveres iskald, gjerne med litt krem på toppen! Nam!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Du trenger: Tine Iskaffe med Cappuccino( vanlig),
    Litt fløte/ melk ,
    En scope vanilje iskrem
    Blend i en blender Tine Iskaffe med Cappuccino( vanlig) med litt fløte/melk og en stor scope vaniljeiskrem .