Han elsker meg som jeg er-dietten

Kjærlighetskiloene

Jeg og typen har ikke så mange felles interesser. Han er en jovial og rolig fyr som liker å gå på tur i helgene, mens jeg er den som gjerne fester natten lang og kaster bort hele søndagen min til fordel for søvn. Selv om vi er to forskjellige sjeler, så liker jeg å si at forholdet vårt har en god balanse. Han gjør meg roligere, og jeg… er litt usikker på hva jeg gjør for han egentlig. Spriter opp hverdagen hans kanskje? Det finnes ingen kjedelige dager med meg vel?

Når jeg sier at vi har lite til felles, så har jeg selvfølgelig utelukket den store lidenskapen vi deler med hverandre. Denne lidenskapen definerer rundt åtti prosent av tiden vi tilbringer sammen. Vi er nemlig veldig glad i god mat. Vi spiser alt fra greasy take away til gourmetmiddag på en fancy restaurant. Vi liker også å lage mat fra bunnen av og vi er bedrevitere på kjøkkenet begge to. De sjeldne gangene vi krangler er når vi er uenige om hvordan maten skal tilberedes. «Tok du mer salt i nå? Hvorfor kutter du løken sånn? Herregud, hva er det du GJØR

Da jeg var singel hadde jeg en favorittkjole som jeg brukte hver helg. Den klemte kroppen min på alle de riktige stedene og sluttet akkurat under rumpa. Den samme kjolen vokste jeg ut av omtrent på det tidspunktet jeg hadde vært sammen med typen i ett år. Nå har vi vært sammen i snart fire år, og jeg kan definitivt se at kroppen min har tatt en annen form. Uansett hvor mange kilo som sniker seg på eller av, så ser han likevel på meg med det samme beundrende blikket. «Du er verdens fineste» sier han før han kysser meg på pannen og løper for å kjøpe to stykk kebab (med alt).

Det hender at jeg ser meg i speilet og spør meg selv om jeg er fornøyd med den nye kroppsfasongen min, men så titter jeg bort på typen som sitter der i sofakroken med en kebab, og da tenker jeg bare: hvor heldig er ikke jeg som har en fyr som elsker meg nøyaktig som jeg er – og som vil spise kebab med meg? Hvis ikke det er ekte kjærlighet, så vet ikke jeg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *