Gule shades

Briller fra Mango, topp fra Zara

Hei babes! Jeg kan ikke huske sist gang jeg koblet av like mye som jeg har gjort de siste dagene. Jeg har vært veldig stressa i det siste, så derfor var det deilig å senke skuldrene litt denne påsken. Jeg har ikke gjort stort annet enn å spise digg mat, sovet (ekstremt mye) og hengt med typen som har vært hjemme fra studiene. Jeg har også svevd høyt på en rosa sky siden i går, for da fikk jeg endelig levert bunaden min til en skredder. Tenk at jeg har funnet en som kan sy den om før 17. mai! Ikke nok med det, men dama er også ekspert på min Øst-Telemarks bunad (som forresten er verdens fineste, hehe), så nå gleder jeg meg som et lite barn til å se det ferdige resultatet! Har dere hatt en fin påskeferie?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *