En deilig dag i solen

Pappa, kan du ta et bilde av meg? *pappa tar bilde av de nydelige omgivelsene og mannen med signalvest*

Herregud, for et digg påskevær! Det er meldt regn de neste dagene, så derfor passet jeg på å nyte det fine været vi hadde i dag. Jeg møtte opp familien og vi satte oss ned i et par timer på Alfred Bistro på Aker Brygge. Jeg er svak for fransk bistro-mat (og selvfølgelig et glass med kald hvitvin i solen). Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er med vår! I skrivende stund farter jeg rundt i leiligheten og tar bilder av bunaden min. Jeg vet at jeg er veldig sent ute, men jeg har funnet en skredder som kanskje kan rekke å få sydd om bunaden min før 17. Mai. Fingers crossed!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *