Hva er din faktor?

Sponset av Max Factor

Det burde være 18 års-grense på pinsetter

Jeg kan fortsatt huske da jeg nappet brynene for første gang. Jeg hadde vært på skolen og sett på venninnene mine fikse seg foran speilet. Vi hadde gått fra å være barn, som ikke kunne brydd seg mindre om utseendet sitt, til å bevege oss videre inn i en ny fase som vi så fint kaller ungdomstiden. Jeg hadde aldri sett meg i speilet før og vurdert om jeg likte det jeg så, men nå hadde jeg plutselig oppdaget at brynene mine – de var altfor store og buskete.

Med en pinsett i den ene hånden, og et speil i den andre, gikk jeg til angrep på de vakre, tykke brynene som min mamma hadde gitt meg. En halvtime senere satt jeg igjen med to strektynne (og svært ulike) bryn. Jeg tror de fleste oppegående mennesker kunne se at jeg hadde gått for langt, men jeg derimot var strålende fornøyd. I årene som fulgte gikk jeg regelmessig til angrep på brynene mine. Jeg husker spesielt én periode på ungdomskolen der jeg brukte en spesiell barberhøvel for bryn. På dette tidspunktet hadde jeg bryn som ikke var mer enn 1 cm lange. I bredde altså. Herregud… Er det flere enn meg som mener at det burde være 18 års-grense på pinsetter?

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men et mirakel var det uansett! Jeg grodde nemlig tilbake brynene mine (heldigvis var de fortsatt like tykke etter flere år med napping) og siden det har jeg aldri rørt pinsetten. Faktisk så har brynene mine blitt det jeg liker aller best ved utseendet mitt – og som jeg setter i fokus når jeg legger sminken min.

 

 

Hva er din faktor?

Vil du være med på photoshoot og komme på print i Det Nye? I samarbeid med Max Factor har jeg fått i oppdrag å utfordre dere til å dele deres faktor. Vi trekker syv heldige vinnere som får komme i studioet vårt for å ta bilder til en kampanje som kommer på trykk i Det Nye. Alt du trenger å gjøre er å dele et bilde av deg selv på Instagram og tagge bildet med #myfactor. Hvis du ikke vil dele bildet ditt offentlig kan du sende det til elisabeth.saether@egmont.com. Lykke til!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *