Slik finner du antrekk på fem min

 

Må du være et sted om ti minutter, og må finne et fint antrekk asap? Her er mine beste tips til hvordan du finner det perfekte antrekket når du har dårlig tid!

 

Start med skoene: Sko kan ha utrolig mye å si for antrekket. Jeg starter alltid med å velge skoene før jeg setter sammen resten. Og siden jeg mest sannsynlig må løpe for å rekke bussen, velger jeg gjerne et par kule sneakers (eller noen flate boots) når jeg har dårlig tid. Komfort først, girls!

Velg nøytrale farger: Når du har dårlig tid burde du styre unna sterke farger og print som er vanskeligere å style. Hold deg til sorte og hvite plagg i stedet, eller andre nøytrale farger som beige, grå eller kamel. Du kan heller aldri bomme med et helsort antrekk!

Bruk riktig tilbehør: Når du har valgt plagg med nøytrale farger, kan du heller kjøre på litt ekstra med spennende tilbehør. Det kan være en veske i poppene print eller farge, men du må gjerne også velge enklere smykker om du ikke ønsker like mye blikkfang. Jeg pleier å gå for røde lepper eller negler når jeg har på meg et enkelt antrekk.

Plagg med flatterende snitt: Et velsittende plagg bør aldri undervurderes! Jeg har alltid noen plagg i min garderobe som jeg vet passer min kroppsfasong best. Disse plaggene fungerer til det meste og flatterer på de stedene de burde. Et av mine favorittplagg er en sort palazzo-bukse. Disse får bena mine til å se lengre ut med snittet i midjen, og fordi den faller rett ned er den også veldig komfortabel å gå med. Velsittende plagg + komfort = sant!

Don’t overdress: Hvis du allerede har dårlig tid, vil jeg anta at du heller ikke har fått så mye tid til å fikse hverken sminke eller hår. Det enkleste er ofte det beste, og så får du heller imponere andre med et wow-antrekk de dagene du faktisk har bedre tid på morgenen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *