Video: slik sminker jeg huden min!

Produkter:
Smashbox Photo Finish Hydrating Primer
Dior Star Concealer i fargen ‘001’
Dior Forever Foundation i fargen ‘012’
M.A.C Prep + Prime Transparent Powder
Terracotta 4 Seasons i fargen ’04 Moyen Blondes’
Max Factor Velvet Matte Lipstick i fargen ’05 Nude’
Koster: beautyblender, M.A.C kost nr. 128, luxie kost nr. 518

 

#hudfokusuke

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei Marie:):)

  Det er flere ting jeg vil si til deg – først og fremst hvor modig du er som snakker om temaet hud og viser og forteller hvordan du selv har opplevd acne. Jeg skjønner at det er plagsomt med utbrudd, men jeg må bare si at det virker som resten av huden din er helt flawless! Den ser så bra ut 🙂 I tillegg er jeg så misunnelig på de store øyelokkene dine! Du ser veldig bra ut og du gjør en veldig bra jobb 🙂 Håper du får en super dag og snart en fin helg! Hilsen fast leser.

  • Hei Kristin,

   Åh – tusen takk! Jeg har ikke ord, for jeg blir så rørt og glad av alle disse fine tilbakemeldingene 🙂

   Det stemmer! Huden min er heldigvis ikke like ille som det den var da jeg var yngre. Grunnen til at huden min er fin utenfor utbrudd-områdene er fordi disse utbruddene er ganske ferske (de kom i fjor høst). Derfor håper jeg at jeg får tatt tak i dette problemet før det blir noe verre, og gror seg dypere i huden.

   Tusen, tusen takk igjen! Så hyggelig å høre at du titter innom her fast. Håper du får en super helg selv 😀

  • Min farge er ikke heeeelt perfekt altså, den har litt gulere toner enn min egen hud, men det funker 😀

   Dra til Kicks og få en av de som jobber der til å teste ut for deg. Mange tester på armen, men det beste er faktisk å ta den på halsen/brystet for å matche 🙂

   Lykke til!

 • For en utrolig fin sminkevideo, beste jeg har sett!! Jeg lurer på en liten ting, jeg sliter med at jeg blir så tørr i huden når jeg påfører foundation, hva gjør du for å unngå det?
  Du er forresten kjempe fin, både med og uten sminke 🙂

  • Så hyggelig – tusen takk 😀

   Jeg synes primeren jeg bruker fra Smashbox hjelper veldig. I tillegg legger jeg en del fuktighet under selve hudpleien. Da bruker jeg Clinique Dramatically Different Moisturising Gel og etterpå legger jeg Clinique Moisture Surge Gel. Jeg har også hatt god erfaring med Dermalogia Skin Hydrating Booster 🙂 Denne har jeg lagt på de områdene som blir mest tørre, som rundt nesen og mellom brynene.

   Klem 🙂