Pimpa med julekuler

mariewolla_gaver_01

Tid for å pakke inn!

Plis. Dere har vel ikke begynt på julegavene enda, dere heller? Til alle som er forvirret; jeg pakket inn tomme esker for å lage dette inspirasjonsinnlegget. Hehe – you’re welcome. Jeg lurer virkelig på hva det sier om meg, når jeg kjøper innpakning før jeg i det hele tatt har begynt på selve innholdet. Men se så fint det ble da? *fornøyd gavefreak* Jeg elsker å stæsje opp julegavene mine – og det trenger faktisk ikke å koste skjorta! Gavepapiret kjøpte jeg for en tier på Søstrene Grene, liksom. Jeg elsker at det skinner av perlemor! Sammen med det rosa har jeg knytt rundt et sort bånd og pimpet resten opp med julekuler! Neste oppdrag før julen kan ringe inn; fylle tomme esker med fine saker til mine nære og kjære. Jeg må bare manne meg opp til å dra i butikken… Ønsk meg lykke til!

mariewolla_gaver_03

Gavepapir fra Søstrene Grene
Julekuler fra Søstrene Grene
Bånd fra Panduro
Hjemmelaget kort

mariewolla_gaver_04

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *