Løping er terapi

mariewolla_lopingerterapi_01

mariewolla_lopingerterapi_02

Don’t think, just run.

God lørdag flottiser! Det er ikke så ofte jeg deler trening med dere her på bloggen, men nå er jeg faktisk litt stolt av meg selv. Jeg skal begynne med å legge alle kortene på bordet; jeg er ikke en treningsglad person. Jeg har alltid beundret mennesker som stiller opp på alt fra maraton og toppturer i norsk natur, til harde treningsøkter på det lokale treningssenteret med en energi og treningsglede jeg ikke kan relatere meg til. Jeg hater gruppetimer og jeg sitter heller inne foran peisen på hytta når alle andre skal ut og stå på langrenn. I løpet av mine mange år som støttemedlem på treningssenteret har jeg derimot oppdaget en treningsform som jeg faktisk liker – nemlig løping. Jeg elsker å løpe! Da kjenner jeg meg så levende og fri. Og nå er jeg ekstra stolt av meg selv, for jeg har endelig funnet tilbake til den løpe-rutinen jeg hadde før jeg dro til Barcelona. Til dere som er nysgjerrige så løper jeg alltid intervaller med pulsklokke, og så setter jeg på løpelisten min på full guffe. Den kan dere finne, HER! På føttene har jeg på meg Adidas Performance Ultraboost. De er dyre, men definitivt de beste løpeskoene (for tredemølle) jeg har hatt!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *