Jeg er en jakkesamler

mariewolla_fluffyjakke_01

mariewolla_fluffyjakke_02

Jakke fra Billie & Me (lånt)
Skjorte og veske fra Zara

Så hvordan går det egentlig med prosjekt ut-av-hverdagsuniformen? Hopper jeg fortsatt inn i trygge og kjedelige plagg før jeg løper ut av døren? Svaret er ja. Og nei. Noen dager ser jeg på snøstormen på utsiden og tenker; i dag skal jeg bare bo i parkasen min, mens andre dager er det stemmen til min indre gudinne som får det siste ordet. Det er den stemmen som oppfordrer meg til å gå utenfor komfortsonen min. Jeg synes det aller vanskeligste er å kle seg fint når kuldegradene sniker seg på. De siste dagene har det heldigvis vært litt mildere temperatur ute, så i dag hoppet jeg like gjerne inn i denne kule jakken. Det har vært en hektisk dag på kontoret for min del, så jeg skal straks bevege meg hjemover. Jeg trenger en middag i magen og en god natts søvn! Har dere hatt en bra tirsdag så langt?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *