#Tgif

mariewolla_tgif_sortjakke_02

mariewolla_tgif_sortjakke_03

Antrekk: jakke og veske fra Zara, solbriller fra Karen Walker
Sang: Be like you av Linden Jay

mariewolla_tgif_sortjakke_01

Hei babes! Endelig er det fredag igjen, og jeg kjenner at dette er en dag jeg har lengtet etter hele uken. I skrivende stund sitter jeg på kontoret med et glass vin som har blitt en liten tradisjon her på fredager. Det er flere av dere som har spurt meg hvor den nye jakken min er fra, og her er den! Jeg kjøpte den på Zara TRF tidligere denne uken, og jeg er helt forelsket. Den er rett og slett definisjonen på den perfekte fylla-jakken. Den er sort, varm og har en praktisk hette man kan dra over hodet når værgudene bestemmer seg for å skru på snøen. Denne skal henge med meg på byen i helgen for å si det sånn!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei! Har sett på denne på netter og vurdert å kjøpe den, men er veldig usikker på størrelsen om jeg skal ha XS eller S, så jeg lurte på hva du bruker? Får ikke prøvd den pga de kun har den inne i Oslo 🙂