Oversized

mariewolla_oversizedshirt_01

mariewolla_oversizedshirt_04

Skjorte fra Zara
Solbriller fra MiuMiu
Ringer fra Dyrberg/Kern

God søndag vakre! Har dere hatt en bra helg? Jeg føler meg som verdens mest usosiale vesen nå om dagen, men jeg får trøste meg med at det (forhåpentligvis) kommer en periode snart der jeg har litt mindre å gjøre. Misforstå meg rett; jeg har masse å gjøre, og jeg ELSKER det! Men så har det seg også sånn at jeg er veldig skravlete av som person, og nå er det ikke lenge før det begeret snart renner over. Jeg må sosialisere meg snart, så jeg ikke blir helt gæren. På bildene over ser dere forresten et av mine største must-have plagg denne sesongen. Oversized skjorter forever in my heart! 14 år gamle Marie hadde sikkert ledd seg i hjel, men dagens Marie har falt helt pladask.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *