Babyblå

 

I samarbeid med Vero Moda

mariewolla_veromoda-js_02

mariewolla_veromoda-js_01

JENNY DID GOOD

Så har denne frøkna fått seg enda en favorittjakke i garderoben! Klarer dere å se hvem som er mesterhjernen bak designet? Jepp – you guessed it. Om ikke lenge slipper Vero Moda en superfin kolleksjon sammen med selveste Jenny Skavlan! Jeg fikk lov til å velge meg ut noen favoritter fra kolleksjonen, og jeg klarte faktisk ikke å bestemme meg for hvilke plagg jeg likte best. For hallo – her var det jammen meg mye bra saker! Kolleksjonen er ute i alle butikker 28. oktober, men allerede neste uke kan du få tak i godsakene før alle andre. Se datoer for preshopping i din nærmeste by under. Du kan melde deg på eventet på Facebook, HER!

PRESHOPPING – VEROMODA AV JENNY SKAVLAN:

TRONDHEIM / Vero Moda Midtbyen 25. oktober
BERGEN / Vero Moda Torgallmenningen 26. oktober
OSLO / Vero Moda Oslo City 27. Oktober

mariewolla_veromoda-js_03

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *