IS IT FRIDAY YET?

 

MARIEWOLLA_ISITFRIDAYYET_02

MARIEWOLLA_ISITFRIDAYYET_01

Fredag. Og endelig helg! Her hjemme hos meg har det gått i grønn te og kosetid under pleddet i flere timer allerede. Jeg skulle opprinnelig være med en venninne i kveld, men stakkars frøkna har trukket visdomstannen sin, så derfor ble det litt alenetid på meg denne fredagen i stedet. Min første visdomstann har sånn smått begynt og melde sin ankomst, så jeg går egentlig rundt og gruer meg til jeg faktisk må gjøre noe med den. Av en eller annen grunn innbilte jeg meg at jeg var en av de få i verden som ikke skulle få dem, men der tok jeg pinlig feil gitt. Typisk meg å utsette alt til siste sekund på lik linje med alt papirarbeidet jeg har hengene over meg nå. Den obligatoriske skam-episoden skal selvfølgelig sees senere i kveld, men før den tid må jeg dukke hodet mitt inn i regnskapet mitt. Hva er deres planer for helgen?

MARIEWOLLA_ISITFRIDAYYET_03

_

Friday. And finally weekend! At my house I’ve been snuggling under the blankets drinking green tea for several hours already. I was originally ment to hang out with a friend tonight, but that poor girl removed her wisdom tooth yesterday, so I’ll have some time to myself this Friday instead. My first wisdom tooth have recently made an appearance, and I’m walking around dreading the moment I have to do something about it. For some weird reason I imagined I would be one of the few in the world who never got their wisdom tooths, but I was of course wrong about that. Typical me to postpone everything to the very last minute, just like all of the paperwork I have weighing in my shoulders at the moment. So the time to myself tonight will mostly contain of getting some of that out of the way. What are your plans this weekend?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åh, alltid deilig med litt alenetid også! Selv er jeg på utveksling i Nederland og i dag gikk turen til Gouda. Nå er jenta sliten, så det blir godt med noen timer hvor beina hviler høyt og jeg ikke skal annet enn å nyte eget selskap! Håper du har hatt en nydelig helg videre. Det er alltid en fryd å klikke seg inn her!

  • Visdomstenner er null stress å bli kvitt, man får så mye bedøvelse at man merker ingenting og som regel har man minimalt med smerter i ettertid 🙂

    • Det er mange som sier akkurat det, så jeg får håpe det samme gjelder for min del 🙂 Derimot er det også veldig varierende fra person til person, og jeg har venninner som har hatt mye problemer med smerter når de har trukket sine, og det er vel kanskje det som skremmer meg – haha!

      Får ta noen ekstra paracet enn det legen anbefaler kanskje… hihi!

      Klem!

  • Det er jo litt godt med alenetid også:):) visdomstennene kan ta flere år før de kommer ut. Mine vokste vel hele vgs. Råder deg til å ta bilder hos tannlegen for å se om de vokser riktig. Dersom de har skikkelig feilstlling er det bare å ta de vekk med en gang:)
    Men du, hvor ofte fyller du på vippene dine? 😀

    • Ja, det er det absolutt! I hvert fall for en blogger som elsker å sitte i sin egen lille boble – hehe 😀

      Planen er å ta bilder av tannstillingen ja, slik at jeg vet at de vokser riktig ut. Og så prøver jeg å holde området, der tannen stikker opp, helt rent slik at jeg ikke får noe betennelse i lommene 🙂

      Vippene fyller jeg på etter så ulike tider! Jeg har veldig mange vipper naturlig, så det tar minst 4-5 uker før jeg fyller dem igjen. Og så kommer det selvfølgelig an på hvor mye jeg har gnidd/evt. om jeg har badet i saltvann med dem (saltet løser opp limet). Men jeg pleier ikke å fylle på veeeldig ofte!

      Klem!

    • Jeg vil gjerne komme inn på psykologi profesjon, så jeg jobber fortsatt med å få opp snittet mitt så jeg kommer meg inn i Oslo 🙂 Har ikke søkt på høyere utdanning til høsten nei!