MY KICKSTART WEEK

 

MARIEWOLLA_KICKSTARTWEEK_01

MARIEWOLLA_KICKSTARTWEEK_03_DOUBLE

SHOPPING FOR GROCERIES
_

MARIEWOLLA_KICKSTARTWEEK_02

_

God kveld snupper! Det er onsdag, men dessverre har jeg ikke fått laget noe video til dere denne uken. Det slo meg jo plutselig – jeg trenger deres hjelp! Dersom dere har noen spesielle ønsker til videoer, så synes jeg dere skal legge igjen en kommentar i dette innlegget. Det hadde hjulpet meg så mye! Denne uken har blitt litt av en helomvending når det kommer til kosten min. Som jeg nevnte tidligere, så har jeg vært pinlig dårlig på kosthold og trening de siste månedene, men denne uken har jeg gitt meg selv et lite spark bak. I dag har jeg vært ute på joggetur med Bella og handlet inn noen av mine favorittvarer. Jeg filmer flittig igjennom treningsøktene og måltidene mine også, for planen er å lage en liten video til dere og jeg håper dere vil følge meg på reisen min på vei mot et bedre kosthold og en sunnere kropp!

_

Hi loves. It’s Wednesday, but unfortunately I haven’t got any new video for you guys this week. I just realized that I need your help! I would be forever grateful if you would comment this post with your wishes for new videos etc. It would help me so much! This week my diet really got a kickstart. As I mentioned earlier, my diet and exercise these past months hasn’t been all that impressive, but this week I have made some big changes. Today I went out for a jog with Bella, and stopped by the store to buy some of my favorite groceries. I’m filming through most of my exercise and meals in hope to make a video for you. I hope that you want to join me on my journey to a better diet and a healthier body!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *