BULLET JOURNALING

 

MARIEWOLLA_BULLETJOURNAL_01

NYTT PROSJEKT: BULLET JOURNAL!

De siste ukene har jeg virkelig fått øynene opp for ‘bullet journaling’, så i går stoppet jeg innom bokhandleren i byen og plukket med meg litt utstyr hjem. Kort fortalt er dette et helt genialt system som tillater deg å sette sammen notatene og listene dine i en kalender som du lager helt selv. Selve systemet går ut på at du bruker forskjellige nøkler ved siden av punktnotatene dine slik at du kan få bedre oversikt over hva som skal gjøres og du kan blant annet flytte notater frem i tid. Jeg har gitt elektroniske kalendere millioner av forsøk, men det er noe med sjarmen ved å skrive på papiret som fungerer best for meg. For dere som vil ha en kort introduksjon på hvordan systemet fungerer kan dere følge denne linken (ikke reklame). Jeg har også funnet masse inspirasjon på youtube, for der finnes det mange kreative tolkninger av dette systemet!

MARIEWOLLA_BULLETJOURNAL_02_DOUBLE

Jeg valgte å kjøpe en enkel rutenett-bok fra Moleskin, da denne er av veldig høy kvalitet og vil holde seg best igjennom et helt år. Når jeg først var i gang kjøpte jeg også med meg en del sorte penner som gjør det lettere å lage overskrifter i boken. Jeg har ikke forstått systemet hundre prosent enda, men det virker som om dette er mer en ‘learn-by-doing’ greie. Jeg gleder meg til å komme i gang i hvert fall! Jeg lover å vise frem resultatet til dere i en egen video dersom det ikke blir heeeelt gærent. Noen av dere som har noe erfaring med ‘bullet journals’?

MARIEWOLLA_BULLETJOURNAL_03

ENGLISH TRANSLATION

New project: bullet journaling! These past weeks I’ve really opened my eyes to this new trend! The system is created so that you can easily organize your notes with your calendar, and not lose overview of everything. It’s hard for me to explain, but you can watch this video that teaches you the basics. I’ve given electronic calendars a try at least a million times, but I just feel better by writing my things down on paper. Am I the only one? I bought a simple squared notebook from Moleskin, because they are made in such high quality and are basically the only ones that will survive a whole year of planning. Can’t wait to start this project! I promise to show you guys the end-result in a video if I don’t mess it all up too bad – haha.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Da burde du absolutt teste ut bullet journal! Det er helt geeen-iii-aalt! Jeg klarer ikke å holde styr på det jeg heller om det ligger på telefonen og macen. Får bare ikke oversikt!

      Klem <3

  • Etter du nevnte Bullet journal på bloggen for litt siden fikk jeg lyst til å prøve selv, så nå har jeg bestilt en moleskine og gleder meg til å starte! Masse tips og ideer på Pinterest også 🙂