STREETS

 

MARIEWOLLA_PARIS_01

MARIEWOLLA_PARIS_02

MARIEWOLLA_PARIS_03

MARIEWOLLA_PARIS_05

WEARING
KIMONO FROM SAMSØE SAMSØE
TEE, BAG, PANTS AND SHOES FROM ZARA

MARIEWOLLA_PARIS_04

STROLLING AROUND THE CITY

Wow. For et fint vær vi har fått her nede! Før jeg reiste viste værmeldingen regnvær hver eneste dag, men i stedet har vi fått sol og vakkert vårvær. Jeg synes Paris er vakkert uansett vær og årstid, men det er noe helt spesielt når solen varmer godt for både kropp og sjel. Jeg har blitt helt forelsket i min nye kimono, og har på følelsen at den kommer til å bli flittig brukt i vår. Nå må jeg hoppe i fintøyet og nyte byen videre! Håper dere har det bra!

_

Wow. What a nice weather! Before we arrived it was predicted to rain every single day, but instead the sun have been shining. I think Paris is beautiful no matter weather or season, but there’s something quite special when the sun warms both mind and body. I’ve fallen in love with my new kimono, and I can already tell that I’m gonna wear it many times this spring. Now I gotta get ready for a new day in the city! I hope you’re doing fine!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei Marie! Jeg leste innlegget ditt om iso for en stund siden, og på spørsmålene mine fikk jeg også et utfyllende og godt svar som jeg virkelig satte pris på! Takk <3 Nå er problemet arr. Herregud, denne prosessen har virkelig dratt livet ut av meg, og jeg sitter her med en ikke-eksisterende selvtillit som drar meg langt ned. Rødheten har gått betraktelig ned, og det er nå jeg virkelig ser skadene som har blitt gjort på huden. Har du prøvd noen behandlinger med virkning? Har ting blitt bedre med tiden? Jeg vurderer kjemisk peeling til å starte med (når det har gått lang nok tid). Kanskje derma rolling etterhvert. Jeg føler meg så alene om å gå rundt med arr.

  • Hei!

   Så hyggelig å høre at du fant noen svar i innlegget mitt! Veldig fint å høre at jeg kunne hjelpe til 🙂

   Jeg skjønner mer enn noen andre at dette har vært vanskelig for deg. Fin hud har virkelig alt å si dersom jeg skal føle meg vel i min hverdag, og jeg er fortsatt sensitiv på det flere år senere etter endt kur. Du får bare tenke positivt og huske på at det er mest deg selv som legger merke til det verste ved huden. Du er heller ikke mindre verdt, eller har noen grunn til å måtte unnskylde deg fordi du har vært litt uheldig med huden du er født med. Tenk heller på hvilke løsninger du har foran deg for å gjøre ting bedre (for deg selv)! Da er det jo supert at du har tatt den medisinske veien for å bli kvitt det verste, og jeg er sikker på at med tiden som kommer vil selvtilliten din reise seg igjen 🙂 Den gjorde i hvert fall det hos meg!

   Rødheten går sakte, men sikkert ned for hver dag som går, så her gjelder det bare å være tålmodig. Tiden er din beste venn! Mine tiltak har vært å bruke kremer som fjerner slike merker (min favoritt har vært Clinique Even Better Clinical som jeg brukte religiøst hver morgen og kveld i flere måneder etter kuren). Jeg vil også råde deg til å ikke pille på huden og klemme på nye kviser som kommer, men heller la de gå sin gang. Når du klemmer ødelegger du blodkar som gir mer rødhet (som tar lengre tid å gå bort enn dersom du ikke hadde rørt kvisen). Jeg ville også unngått unngått å sole ansiktet mye i starten (evt dekket de røde områdene med høysolfaktor). Soling øker pigmenteringen i huden, og det gjelder også røde flekker (som bare blir tydeligere).

   Personlig har jeg fortsatt enkelte røde områder igjen som ikke er helt borte, typiske «ishakk» i huden og store porer, men jeg har ikke tatt noen flere behandlinger/tiltak enn det som er nevnt over. I den siste tiden har jeg faktisk begynt å vurdere å ta en kjemisk peeling selv! Har ikke lest meg så mye opp om dette enda, men jeg vet at det er flere som har tatt denne behandlingen for å bli kvitt arr og rødhet etter lange perioder med hissig acne. Kanskje dette er verdt å sjekke ut? Eventuelt laserbehandling? Dersom jeg tar kjemisk peeling er det gode sjanser for at jeg velger å skrive om det her på bloggen. Uansett ville jeg anbefalt deg å lese deg opp på dette selv! Dersom du tar det før meg får du gjerne si ifra hvordan dette har fungert på deg.

   Jeg sender deg mange gode klemmer og masse lykke til! Du er ikke alene om å føle deg slik som du gjør – tro meg! Jeg har kanskje tilsynelatende fin hud her på bildene på bloggen, men det er mye kamera ikke fanger opp, og mye som redigeres vekk i photoshop. Heier på deg (og selvtilliten din – som må søren meg se å reise seg snart, for det fortjener du) 🙂

   • Vet ikke hva jeg kan si engang, jeg bare gråt. Takk, Marie <3
    Når jeg leser hva du skriver så forstår jeg at du virkelig forstår. Utseende har alltid betydd mye, og dette ble bare en for stor omveltning. Jeg tør ikke skrive hvor tungt det faktisk er og har vært, men jeg kunne ihvertfall aldri trodd det var mulig å ha det så vondt som fra da jeg skjønte at dette ville jeg måtte leve med livet ut. Skulle ønske ingen flere får oppleve hvor forferdelig det er. Jeg har lest meg mye opp på alle behandlinger, og jeg får de nok aldri bort, men peeling er jeg ganske sikker på er det første jeg kommer til å prøve. Skal si i fra hvordan det går om du ikke har prøvd selv før iso-ventetiden min er over!:-) Håper du blogger om det dersom du gjøre det! Men jeg har selvsagt full forståelse for om det er noe du velger å ikke dele:-) Det høres uvirkelig ut å skulle få selvtilliten tilbake, men jeg ønsker det mer enn noe annet. Jeg er veldig, veldig glad for å høre at det har kommet seg hos deg! Du er nydelig på alle måter!!!:-) Ønsker deg alt godt her i livet, og mange klemmer tilbake:-)

    • Åh, kjære deg! Selvfølgelig skjønner jeg at det har vært vanskelig (og at det fortsatt er vanskelig)! Nå må du bare tenke fremover og bruke de løsningene du har foran deg, og ikke minst må du begynne å si fine ting til speilbildet ditt. Jeg vet ikke enda om jeg kommer til å blogge om en slik behandling, men dette får jeg vurdere til siste øyeblikk. Jeg vet at det er en del av mine lesere som ønsker å lese mer om hvordan jeg behandler huden min!

     Tusen takk for fine ord <3 Ønsker deg igjen masse lykke til!

     Klem

 • Heii, du har så utrolig fint hår!! Er det litt forksjellig miks i fargene i håret ditt nå? På bildene ser det nesten litt askeblondt ut, er det det i virkeligheten og?

  Jeg vet du har sagt at frisøren din har fargene, så det frister utrolig mye å bestille en time der haha, men jeg har orginalt brunt hår, så jeg lurer på om det kan bli for lyst for meg. Utrolig fint er det <3

  • Hei søte du! Tusen takk 😀 Det er mye forskjellig miks i fargene mine nå ja! Frisøren min legger mye forskjellig i det for å gi det riktig spill. Jeg vil si at det er askeblondt ja, og jeg holder det kaldt etter frisørtimene mine med lillaprodukter fra Fudge (dette selger de hos frisøren min). De produktene er helt geniale!

   Dersom du er redd for at nøyaktig min farge ikke kler deg like godt (med tanke på at du er veldig mørk) kan jeg love deg at frisøren min lager sin egen vri på det. Jeg er sikker på at du hadde blitt fornøyd hos henne! Har du sjekket ut arbeidet hennes på instagram? Her ser du i hvert fall hvordan resultatene blir. Veldig naturlig, kalde, men med mye spill 🙂 Du finner henne på @cmellem 🙂

   Tusen takk igjen <3 Håper du finner ut av det!

   Klem