AÇAI BOWLIN’

 

IMG_7667

IMG_7658

DAGENS FROKOSTBOLLE

Açai puré fra Sambazon
Pasjonsjuice
Mager kesam,
Topping: j
ordbærgranola, kokosflak, banan og chiafrø

_

Todays breakfastbowl: açai puree from Sambazon, passion juice, quark.
Topping: strawberry granola, coconut flakes, banana and chia seeds

IMG_7677_

BAD LUCK
_

Hei dere. Tror dere ikke denne frøkna har vært uheldig nok en gang? Jeg har sagt det før, og jeg sier det gjerne igjen; ikke bare har jeg dårlig vinnerlykke, men jeg har også ekstremt uflaks. Jeg er den typen som aldri finner mandelen i julegrøten, men fisker istedet opp noe direkte uspiselig som har sneket seg med. I dag dro jeg meg opp av sengen med et positivt sinn, kokte meg en kopp kaffe og satte i gang med dagens gjøremål. Som dere vet fikk jeg en dagslyslampe til jul som har hjulpet meg i gjennom alle grå dager siden. Den er flittig brukt, og passer perfekt til mitt bruk ettersom huset mitt ikke er direkte lysvennelig for en blogger som tar bilder hver eneste dag. Og hva tror dere skjer mens jeg knipser bilder? Jo lampen dere – den takker for seg. FUCKING GREAT. Jeg får bare lyst til å krype tilbake i sengen og bli der resten av dagen, men jeg får bare bite i det sure eplet og forhøre meg med forhandleren som solgte meg lampen. Fingre, føtter, hender og tær er krysset, for jeg har nemlig sprengt budsjettet mitt for et halvt år frem i tid. Puh!

_

Translation: Hi guys. Guess who’s unlucky again? I’ve said it before, and I’ll say it again; I dont just have bad winners luck, I’m also extremely unlucky in general. This morning I woke up with a positive mind, made myself a cup of coffee and got started with my daily chores. This christmas I got a daylight lamp that have saved me through all the darkest days ever since. It’s perfect for my use, since I live in a quite dark space which needs some extra lightning. And guess what happens? THE LAMP DIES. I just wanna curl up in bed and stay there for the rest of the day, but I just have to swallow this and hear what the store in the U.S has to say…. All fingers crossed, cause I just blew my budget up for the next six months here the other day. Oh my!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *