COMFY WEAR

_
MARIEWOLLA_28.03_02

MARIEWOLLA_28.03_01
_

JERSEY SKIRT FROM
BIKBOK’S ‘BALANCE’ COLLECTION
_

God kveld, fine. Hva i alle dager er i ferd med å skje på instagram? Visste dere om dette før i dag? Jeg er så redd for at dere alle kommer til å forsvinne fra meg, og at jeg ikke har muligheten til å kommunisere med dere på samme måten lenger. Ser for meg at hele feeden min fremover kommer til å være en suppe av alle medlemmene fra the royal family (les: the kardashians) og alle de største internasjonale instagramstjernene jeg følger. Og hva med resten da? Jeg vil gjerne se fra alle, jeg. Det er åpenbart at jeg er ekstremt skeptisk (kjære gud la det være en tidlig aprilspøk), men jeg krysser fingrene for at man blir vant til oppdateringen med tiden. Dersom dere ikke synes det er altfor irriterende med varsler kan dere trykke på de tre dottene i hjørnet av bildene mine – slik at dere ikke går glipp av noen oppdateringer. Det hadde gjort meg veldig glad!

_

Translate: What in GODS NAME is happening to instagram? Did you guys know about this before today? I’m so afraid that I will lose you all, and that I won’t be able to communicate with you like before. I’m imagining my feed to become a messy soup consisting of members from the royal family (the kardashians) and other celebs on instagram. I’m extremely sceptic (obviously), but I hope that I will learn to live with the update over time. If you don’t find notifications extremely innoying,  you can press the three dots under my photos and get notified on all of my updates! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Fine deg! Og jeg får også litt smålig panikk over instagram! Jeg vil jo se alt fra alle jeg følger, det er jo derfor jeg følger de jeg følger 😅 Håper egentlig jeg har misforstått hele greia 😅

  • Ja, samme her altså! Leste på twitteren deres nå at oppdateringen skal komme i små doser – ikke alt på en gang 🙂 Det er jo åpenbart at denne oppdateringen trer i kraft pga. penger (mtp. annonseringsplasser osv.), men de risikerer å miste millioner av brukere. Jeg vil også se oppdateringer fra alle jeg følger. Det er jo hele konseptet! Arrrgghhhh. Smålig irritert…. 🙁

 • Tror de nyligen skrev på sin twitter att de inte alls skulle bli någon uppdatering – åtminstone inte ännu? Hoppas verkligen instagram stannar kvar som det är. Kram från Sverige! 🙂

  • Ja, leste det selv i går kveld 🙂 Men uansett – denne oppdateringen vil jeg ikke ha i det hele tatt! Haha… Jeg håper de bare holder seg til hvordan de alltid har hatt det.

   Kram tilbake 😀

 • Ååå, jeg blir også kjempeirritert over den nye feeden Instagram skal i gang med!! Ser for meg at min blir fylt med de største Inspoprofilene fra topp til tå, og at jeg ikke får se oppdateringer til de jentene jeg virkelig lar meg inspirere av. Kan de ikke bare fortsette som nå, var ikke alle fornøyde da? Men man blir vell vandt til dette også, som du sier.. Elsket skjørtet ditt forresten <3

  • Ja, det gjør jeg og! Så blir det ikke noe plass igjen til alle andre som ser på instagram som en utrolig viktig kanal. Jeg følger jo de jeg følger, fordi jeg ønsker å se oppdateringene deres. Krysser fingrene for at dette er noe jeg blir vant til, men jeg er skeptisk til det også… haha 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem