LAYER UP

MARIEWOLLA_KRAKOW_05

MARIEWOLLA_KRAKOW_03

MARIEWOLLA_KRAKOW_02

WEARING
Trench from Riccovero
Fake fur vest from Samsøe Samsøe
Pants from NLY Trend (HERE!/adlink)
Heels from Zara
Bag from Bik Bok

MARIEWOLLA_KRAKOW_04

Hilsener fra Krakow!

Hei fininger. I går ettermiddag var jeg endelig tilbake på polsk jord igjen. Jeg har vært igjennom et par tøffe dager den siste tiden, så en liten get-away til kjæresten min var akkurat det jeg trengte for å få ting litt på avstand. Til dere som spør meg hvordan kjæresten min er, så kan jeg avsløre at han er litt av en gentleman! I går hadde han vasket og ryddet hele leiligheten, og så stod han klar med entrecôte til middag og hjemmelaget is til dessert. What a man! I dag har vi sovet lenge, vært ute og spist god lunsj i solen, og nå venter vi på at thaimaten skal bli levert på døren. Mmmmmhm! Håper dere får en fin kveld!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *