VINN EN SURFEREISE MED LAPOINT!

I samarbeid med Lapoint

MARIEWOLLA_MAROKKO_06

destination05 kopi

ATq6ld3k5xp054nC-biFXI_I2v3kJNVb5bJ-OH7IN-U,NkndgC6ZfM-JJWJ3H-Re9up54kmlF0ukBjHrQmcsAZM,6_KstZIiEfrcBuB7OQfPVlL1Ku90xn4a2LfCUVP0Kf0

Vinn en uke med surf i vakre Portugal!

Så var det dags for tidenes konkurranse! Nå har det gått tre uker siden jeg kom hjem fra mitt første surfeeventyr i Marokko, og jeg savner det mer og mer for hver dag som går. Min uke på campen der nede var virkelig et fantastisk minne og en opplevelse for livet som jeg varmt anbefaler videre til andre. Det er derfor veldig stas at jeg i dag får dele ut nettopp dette til en veldig heldig leser! Dersom du vinner stikker du avgårde til Portugal i en uke for å delta på nybegynnerkurset full pakke nivå 1! Kurset inkluderer følgende:

FULL PAKKE NIVÅ 1
7 overnattinger
7 frokoster
7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
Instruksjon (5 x 2 timer)
Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden
Surfe så mye du orker, gangavstand til bra surfing
Organisering av utflukter
Fri disponering av campens fasiliteter
2 Yogapass
Transfer t/r Lisboa – Lapoint campen

_

Spørsmål: Hva er navnet på byen der Lapoint sin surfecamp i Portugal ligger?
_

Alt du må gjøre for å delta i konkurransen er å like siden til Lapoint på Facebook og Instagram @lapointcamps, og svare på spørsmålet over. Send ditt svar avgårde til konkurranse@lapoint.no. Tips: du kan finne informasjon om campene på Lapoint sine hjemmesider, HER! Deltakere under 18 år kan også delta, men premien er da en uke på Ungdomsleir i Hoddevik for 13-17 åringer. Les mer om denne campen, HER. Konkurransen avsluttes 14. mars. LYKKE TIL!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *