SUNDAY WALK

MARIEWOLLA_SUNDAYWALK_01

God søndag snupper,

Her kommer en hilsen fra en aldri så liten klein frøken. Hodet mitt verker og øynene mine holder på å gli igjen etter ekstrem mangel på søvn, men den fine kvelden vi hadde i går gjorde alt så verdt det! I går kom nemlig kjæresten min hjem og vi hadde bestemt oss for å kickstarte juleferien vår sammen med en röyksopp-konsert. Jeg hang selvfølgelig på han som en klegg hele kvelden, og vi koste oss gløgg (høhø god jul da) i hjel. Var det noen av dere som var på konserten? Jeg har elsket disse gutta siden jeg var liten kid, så det var veldig stas å få se dem live for første gang i går. Og det var så bra!

Ps: jeg vil gjerne også beklage med en gang for spøken med gløgg der. Kjæresten min har verdens tørreste humor som han smitter meg med, og i en så sliten tilstand som dette går den kombinasjonen hardt utover humoren min. Jeg lover å komme sterkere tilbake!

MARIEWOLLA_SUNDAYWALK_02

English translation

/ Hi there! Here is a little update from a ever so slightly hungover girl. I have a massive headache and I can’t remember the last time I was this tired, but the night we had yesterday made it all so worth it! My boyfriend came home yesterday, and we had decided to kickstart our holiday together by attending a concert with Röyksopp (a norwegian group). I’ve loved them ever since I was a little kid, so it was great to finally see them live for the first time. It was soooo good!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *