TAKE ME BACK

IMG_9813[1]

IMG_9764[1]

God mandag dere,

I dag drømmer jeg meg håpløst tilbake til Koh Tao… Bare se på disse bildene da? En kald øl på stranden, verdens beste gutt ved min side og en vakker solnedgang – bare for å sette prikken over i’en. Er dette definisjonen på lykke? Åh, alt hva jeg hadde gjort for å kunne sitte her igjen! I dag har jeg bladd meg litt tilbake i arkivet mitt, og det får meg virkelig til å se ting i perspektiv. Dette året har jeg fått muligheten til å oppleve og utvikle meg så utrolig mye! Jeg kan ikke sette ord på hvor takknemlig jeg er for de fine minnene og erfaringene jeg får bære med meg videre. 2015 har vært et fint år, men jeg er sikker på at vi kan gjøre det nye året enda bedre. Jeg har aldri vært noen tilhenger av nyttårsforsetter, men jeg synes man alltid skal ha et mål om å jobbe hardt for å nå drømmene sine. Jeg drømmer om å flytte inn for meg selv og ta med meg kameraet mitt på nye steder rundt om i verden. Hva drømmer dere om?

IMG_9777[1]

IMG_9834[1]

English translation

/ Today I’m dreaming back to Koh Tao… I mean – just look at these pictures! A cold beer on the beach, with my love next to me, and a beautiful sunset. Is this the definition of happiness? I would do anything to go back! I found myself looking through my arcives today, and it really sets things into a new perspective. I’ve experienced and evolved so much over this past year, and I can’t even discribe in words how thankful I am for that. 2015 has been a great year, but I’m sure we can make the new year even better! I’ve never been a fan of new year’s resolutions, but I always believe in working hard to reach for your dreams. I’m dreaming of moving by myself and bringing my camera around the world to capture beautiful things. What do you dream of?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • It looks very serene and peaceful – beautiful pictures! I hope that 2016 is going to be a fantastic year, where I get to do everything I wish to. I think that my biggest dream at the moment is to travel around the world and experience great things. My family is kind of scattered all across the world, so it would be amazing to get to see them again. Otherwise I really hope that the new year will bring good things to me and my loved ones.