MY FAVOURITE SELFTANNERS

PERSONLIG ANBEFALING/IKKE REKLAME

MARIEWOLLA_TANNER_01

MARIEWOLLA_TANNER_02_

 — SEPHORA MIST AIRBRUSH BRONZER

Først ut som favoritt er denne fantastiske lille saken jeg kjøpte med meg hjem fra New York. Dette er et rykende ferskt produkt i hyllene hos Sephora, så dersom du er heldig og finner den når du reiser til utlandet – pass på å hamstre! Denne sprayen gir en dyp farge øyeblikkelig og tørker inn på bare noen sekunder. I tillegg har den en matt airbrush finish. Jeg elsker den!
_

ST.TROPEZ SELF TAN EXPRESS 

Dette er kanskje min andre anbefaling, men den troner førsteplassen på min liste over selvbruningsprodukter. Jeg bruker en vott til å smøre moussen utover hele kroppen, og den gir meg en dyp og fin brunfarge på under en time! Jeg elsker at den aldri gir skjolder (man ser strekene etter moussen, så det er lett å justere feil underveis) og at den gir en nøttebrun farge på så kort tid! Jeg kjøper min hos Vita.
_

MARIEWOLLA_TANNER_03

/ Sephora Mist Airbrush Bronzer is my first favourite. This is a brand new product at Sephora, so if you’re lucky enough to find it – make sure to buy lots! This instant spraytan dries in seconds and leaves you tan as a coconut with an airbrush finish immediately. I love it!

St.Tropez Self Tan Express is my second recommandation, but definitely my number one favourite! I use a mitten to smear the mousse all over my body, and it gives me a dark tan within just an hour. I love that it never leaves any discolourations (you can see the streaks in the mousse, so it’s easy to blend them out) and that you get your desired tan very quickly!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Marie!
    Jeg er desperat etter noe slikt, når jeg stadig bytter ut antrekk jeg har hatt planer om å bruke, og har verdens blekeste ben.
    Vil du svare på om hvor mye de lukter? har du opplevd at de «renner av» hvis du søler vann/drikke? går det av igjen i dusjen? ooog sist men ikke minst, smitter det av på klærne?
    Jeg bruker vanligvis St Tropez (ikke Express)

    Håååper på svar!

    Ha en flott dag

    • Hei Kris!

      Jeg brukte selvbruningskremen fra St. Tropez før, men denne moussen er virkelig SÅ mye bedre! St. Tropez er veldig flinke på milde lukter synes jeg, og denne moussen lukter også veldig mildt. Det kan renne av hvis du søler vann og drikke når den nettopp er påført, men dersom du venter noen timer til den er trukket inn, så skal ikke det være noe problem. Etter min erfaring så smitter det meste av selvbruningsprodukter av på klær og sengetøy, men for å gjøre det bedre burde man vente med å bruke klær og legge seg til den er helt trukket inn. Min farge sitter i en hel uke, og den går gradvis av i dusjen, men ikke etter kun en dusj 🙂

      Kan virkelig anbefale den på det varmeste!

      Oooog! Du burde kjøpe vott med siden av slik at den blir enklere å påføre! Koster bare sånn 60 kroner tror jeg hos Vita 🙂

      Ha en super kveld!! 🙂