THE BLUE CAVES

My first take on underwater photography

Her er den endelig! Fire minutter på tolv, og jeg klarte til slutt å få både pcn og internettet til å samarbeide med meg. Jeg tror ikke jeg har opplevd å laste opp en video noen gang uten å møte på en haug med tekniske problemer. Men her har dere ihvertfall mitt første forsøk på fotografi under vann. Håper dere liker det! God natt ♥

___

Translate: F-I-N-A-L-L-Y. Four minutes before midnight, and I finally made friends with both my computer and my internet connection. I don’t think I’ve ever uploaded a video before without running into technical issues. Anyways. Here is my first take on underwater photography. I hope you like it! Good night ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *