CAMEL TONES

MarieWolla_CamelTones_05

MarieWolla_CamelTones_04

Wearing:
Turtleneck from GINA TRICOT
Skirt and bag from ZARA
Sunnies from KAREN WALKER
Necklace from JANE KØNIG
Iphone-case from RICHMOND & FINCH
ADIDAS SUPERSTARS

MarieWolla_CamelTones_07

MarieWolla_CamelTones_06

My face be like that Audrey Hepburn-version of the sceptic Disneyland-girl (link!)

Ti poeng til alle dere som tok ordspillet mitt i overskriften. Kunne ikke dy meg! Jeg har fått helt dilla på kamel-toner den siste perioden, og jeg synes det er så fint å kombinere det med denne sesongens fokus på 70-talls elimenter. Dette skinnskjørtet har jeg siklet etter en liten stund, og nå har det endelig funnet veien inn i garderoben min. Et semsket skinnskjørt er et must i høstgarderoben!

Translation: ten points to everyone that took the reference in the title and busted my wordplay. I just couldn’t help myself! I’m so hung up on camel-tones at the moment, and I love to combine it with the 70’s pieces of this season. I’ve craved this suede skirt for a long time, and now it has finally found its way into my wardrobe. Wee! A suede skirt is the number one must-have piece this season! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Du er så utrolig nydelig Marie! Håret ditt og sminken din er absolutt helt feilfri 😀 Lurer på om du angret deg da du klippet håret ditt kortere? Jeg har omtrent samme lengde som du hadde, men er så sykt lei av det og vurderer å klippe meg. Også lurte jeg på om du fortsatt bruker Dior Forever foundationen og om du blir fet/skinnende i huden av å bruke den?

    Stå på – stor klem

    • Hei Mari,

      Tusen takk for en utrolig koselig kommentar. Jeg blir så glad og takknemlig 😀 Jeg hadde hair-extensions før jeg gjorde det kortere, så for meg var det derfor en stor lettelse å endelig kunne ta dem ut (da det er ganske mye jobb med det). Dessuten følte jeg at jeg kledde det kortere mye bedre, og jeg har virkelig ikke angret et sekund 🙂 Det er mye lettere å style, og så er det jo veldig moderne for øyeblikket å ha litt kortere lokker. Da tenkte jeg at det var fint å utnytte det (og klippe til litt sunnere hår) så lenge det er trendy 🙂

      Jeg bruker fortsatt Dior Forever hver dag ja, og jeg pleier ikke å bli noe særlig fet eller skinnende av den 🙂 Det er jo en matt foundation! I tillegg legger jeg lett pudder over 🙂

      Stor klem!