THE ROCK

MarieWolla_TheRock_01

MarieWolla_TheRock_07

MarieWolla_TheRock_05

Wearing:
Swimsuit onepiece from NELLY
Blouse wrapped around from H&M
Bodychain from NELLY (here!)
Slippers from NIKE (here!)
/ adlinks

MarieWolla_TheRock_06

Photos are taken by my boyfriend / edited by me

Før jeg klinte til og gikk amok med løsglitteret i dette innlegget passet jeg på å knipse noen bilder i den vakre solnedgangen før det perfekte lyset forsvant. Kjæresten min fikk forresten spørsmål av en kollega på jobben her om dagen (hei du fine kollega som titter innom her!) om det var han som hadde malt rumpa med glitter, men der må jeg dessverre skuffe dere å si at jeg gjorde den jobben selv. Jeg håper bare for guds skyld ikke mamma eller pappa får liknende spørsmål av sine kolleger… Selvironi, dere. Det er en fin ting ♥ Never take life too seriously!

Translation: Before I went crazy with the glitter in this post, I made sure to snap some photos in the beautiful sunset before the perfect light disappeared. Oh, and by the way. People have been asking my boyfriend if he was responsable for smearing the glitter all over my ass, but I have to dissapoint you guys by letting you know I did that job myself. Fingers crossed people don’t ask my mom and dad similar questions… Haha. Never take life too seriously ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *