Mermaid diaries

MarieWolla_Allthatglitter_03

MarieWolla_Allthatglitter_06

MarieWolla_Allthatglitter_02

MarieWolla_Allthatglitter_05

 

MarieWolla_Allthatglitter_07

MarieWolla_Allthatglitter_08

Wearing:
Swimsuit from NELLY (sold out)
Blouse wrapped around from H&M
Bodychain from NELLY (here) /adlink
Necklace from JANE KØNIG

MarieWolla_Allthatglitter_04

Og så var det september igjen. Herregud, som tiden flyr avsted dere. Jeg kom over et bilde i går som ble tatt for nøyaktig ett år siden, og det fikk meg til å tenke litt på hvor mye som har skjedd iløpet av det siste året. Jeg får spørsmål av og til om mitt forhold til bloggen, og hvor mye den og dere lesere betyr for meg. Jeg startet opp min første blogg allerede som 15-åring, med stor interesse for foto og skriverier, men naturligvis med veldig liten erfaring. Og jeg hadde aldri trodd at den skulle ta meg dit jeg er i dag.

Den jenta som startet opp bloggen hadde dårlige tanker om seg selv som person og sine talenter. Men så skjedde det noe merkelig. For første gang i livet mitt hadde jeg muligheten til å uttrykke meg på den måten jeg elsket, igjennom tekst og bilder, og med tiden reiste selvtilliten min seg opp fra bakken igjen. Dette høres kanskje litt klisjé ut, men jeg føler så sterkt på at jeg har vokst med bloggen. Den har blitt mitt lille hjertebarn. Jeg blir nesten litt rørt her jeg sitter og tenker på alle dere fine sjeler der ute som har fulgt meg og bloggen min så lenge. Det er takket være dere at jeg fortsatt elsker å drive med dette. Jeg er så takknemlig.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *