Going denim

I samarbeid med Zalando

MarieWolla_DenimZalando_02

MarieWolla_DenimZalando_01

MarieWolla_DenimZalando_03

MarieWolla_DenimZalando_04

Shirt from KAFFE, here / denimskirt from LEVIS, here / bag from ALDO, here / shoes from FRENCH CONNECTION, here / belt from MORGAN, here (reklamelenker)

Dere husker vel styling-konkurransen som jeg såvidt teaset om for en liten stund siden? Sammen med Zalando har vi fått i oppgave å sette sammen det aller beste antrekket som dere lesere skal stemme frem. Over ser dere mitt bidrag! Jeg, Eirín, Cath og Benedicte stilte opp for å style et antrekk basert på fire av vårens største trender; military, 70’s, floral eller denim. Nå er konkurransen virkelig i gang, og jeg hadde selvfølgelig blitt SÅ glad om dere hadde stemt frem mitt antrekk som det beste! Alle dere lesere som stemmer stiller i trekningen om en dags styling med deres favorittblogger og et gavekort på verdi av 4500,-. Klikk dere inn HER for å stemme!

Jeg gikk for en denim-look fordi det er så vårlig og i tillegg lett å sette sesongens trendelementer til. Jeg kjørte på med en bomullsskjorte (får typ aldri nok, haha) og en frynseveske til i ekte 70-talls stil! Love it!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *