Mondays.

IMG_6330[2]

Say cheese!

IMG_6429[2]

IMG_6519[2]

Toppen er en gammel fra Sheinside.

God mandag alle fine! Oh, who am I kidding? Hvorfor i alle dager kom mandagen så fort tilbake? Jeg har hatt en så utrolig fin helg, og det var bare SÅ deilig å endelig ha litt tid og mulighet til å slippe seg litt løs igjen. Du finner alltid mange varianter av personligheter ute på byen en lørdags kveld. Jeg er den typen som du alltid finner svett og god på dansegulvet med et stort glis om munnen. Det er virkelig ikke noe som er mer befriende og morsommere enn å danse løs hele natten lang til god musikk. Hvem er enig?

Se forresten på den fine blondetoppen jeg har rotet frem fra skapet mitt igjen. Blonder er i vinden som aldri før, og jeg har ikke brukt denne på flere år. Så fant jeg ut at jeg kunne bare bruke den bak-frem og den var så god som ny. For en blondefrøken som meg kommer jeg til å kaste meg over denne trenden til sommeren. Planen for mandagen min er å dra inn til Lashes by Kasja igjen for å fylle på vippene mine, og senere møte opp en venninne for lunsj.

Husker dere forresten at jeg spilte inn et videointervju med Stylista for noen uker tilbake? Nå ligger videoen ute HER for dere som vil ta en titt. Ble ikke like mye fokus på personlige spørsmål, men det kommer bedre frem i spørsmålsrunde videoen som jeg lover å gjøre ferdig snart. Det har vært så mye i det siste, så den har dessverre blitt utsatt litt.

Håper dere overlever mandagen 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *