Olympus PEN

Sponset

IMG_6548[2]

My new love 

IMG_6616[2]

IMG_6555[2]

M. Zuiko Digital 45mm 1:1.8 objektiv

ÅÅH! Jeg føler meg virkelig som verdens heldigste jente for øyeblikket. Dere husker jeg skrev at jeg fikk en pakke på døren før helgen? I pakken lå dette fantastiske kameraet som jeg har ønsket meg så lenge. For en blogger, som alltid er på farten, er det så nødvendig å ha et kamera som er lett å ta med seg, og som samtidig tar helt fantastiske bilder. Alle som kjenner meg vet at jeg er født med et merkelig syndrom, som gjør at jeg alltid løper rundt og tar bilder av meg selv. Dere vil ikke engang vite hvor syke grimaser som har kommet frem i løpet av årene… Derfor passer det meg midt i blinken at dette kameraet også har en skjerm som kan svinges ut.

Ved siden av standardobjektivet (som følger med) fikk jeg også med det berømte 45mm-objektivet som gir en mykere (blurry) bakgrunn når man skrur opp blenderen. Gleder meg sånn til å bruke det, og teste det ut fremover!

Ellers så har jeg kåret en vinner av YSL-konkurransen! Gratulerer så mye til Marie (som tilfeldigvis heter det samme som meg). Jeg har sendt deg en mail!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *