21

IMG_2260[2]

IMG_2241[2]

IMG_2431[2]

IMG_1924[3]

IMG_2472[2]

I dag er ingen vanlig dag, for i dag er det min fødselsdag! For nøyaktig 21 år siden kom denne merkelige skapningen til verdenen. Kan dere tro hvor fort tiden går? Jeg skal ikke si at det føles ut som om jeg var 13 år i går (HEHE THANK GOD), men allikevel så virker det som om tiden bare renner fra en. Dette er dagen jeg offisielt kan drikke meg dritings, lovlig, hvor som helst i verden. Og det er også dagen som minner en på at en snart begynner å bli skikkelig voksen. Voksen. Det ordet har alltid skremt meg. La meg ihvertfall ta med meg all barnsligheten og ungdommeligheten med videre i mitt voksne liv.

Og så må jeg bare bruke et avsnitt på å fortelle om de forferdelige ballongene på bildene over. Jeg hadde tydeligvis klart å kjøpe med meg ballonger som er laget for å blåses opp med ballongpumpe. For det første: HVEM EIER EN BALLONGPUMPE LIKSOM? Og for det andre: hva ofrer man ikke for et par fine bilder? Etter utallige forsøk klarte jeg til slutt å få dreisen på det: jeg måtte blåse så hardt at jeg nesten (men bare nesten) sprengte en blodåre i hodet og først da var trykket sterkt nok til at den ville samarbeide videre. Dersom dere teller antall ballonger, kan dere regne dere frem til hvor mange ganger jeg risikerte livet i dag.

Bursdagsplanene mine er å spise meg sprengmett på sushi, være med familien og høre på Muse til jeg griner. Oppskriften på en perfekt bursdag 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *